Συνεργασία του ΣΟΕΔ με ασφαλιστικούς συμβούλους για τις οικογένειες των ΣτρατιωτικώνΤο Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ), από τη μέρα της ίδρυσής του έχει βάλει στόχους πάνω σε διάφορα θέματα και προσπαθεί καθημερινά να τους κατακτήσει.

Ένας από αυτούς είναι η συνεργασία με μεγάλες αξιόπιστες στο χρόνο εταιρίες, αποσπώντας κάποια προνομιακά πακέτα πάνω σε διάφορους τομείς, με τα οποία η κάθε οικογένεια που θα θελήσει να τα επωφεληθεί σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στην καθημερινότητά της.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την Εθνική Ασφαλιστική Λάρισας μετά την συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών, στην οποία παραβρέθηκαν από την πλευρά του ΣΟΕΔ ο Αντιπρόεδρος κ. Ντιντιός Θωμάς, ο Αν. Γραμματέας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης και το μέλος του ΔΣ κ. Καραθάνος Ευάγγελος και από την πλευρά της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος κ. Παπασπύρου Παναγιώτης και ο Συντονιστής Ομάδας κ. Μπεκίρης Σπύρος.

Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι τρόποι ενημέρωσης και απόκτησης των προσφορών για κάθε οικογένεια μέσω του ΔΣ του ΣΟΕΔ.