Καλεντερίδης: Πυρηνική βόμβα για το Αιγαίο το τουρκολιβυκό μνημόνιο! Τί πρέπει να κάνει η ΕλλάδαΣάββας Καλεντερίδης: Πυρηνική βόμβα για το Αιγαίο το τουρκολιβυκό μνημόνιο! Τί πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να καταργηθεί.

Το ζήτημα της Λιβύης και τους ξένους παράγοντες που δρουν στην περιοχή της Κεντρικής και της Ανατολικής Μεσογείου ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Δάχτυλος Τουρκίας η παραίτηση της Λίβυας ΥΠΕΞ. Η Τουρκία και ο Ερντογάν έχει επενδύσει τα πάντα στη Λιβύη. Τί φοβάται η Τουρκία; Αλλάζουν οι συσχετισμοί με τη διάσκεψη των Παρισίων. Η Τουρκία Έχασε με την παρουσία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το τουρκολιβυκό μνημόνο και το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας αποτελούν πυρηνική βόμβα για το Αιγαίο! Τί πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να καταργηθεί. Αν χάσει τις εκλογές ο Χαφτάρ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η Λιβύη να οδηγηθεί σε τριχοτόμηση.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Γεωπολιτικά Παίγνια” με τον Δήμο Βερύκιο στον @Alpha989Radio