Ευχάριστα νέα από το ΜΤΑ-Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες της Διοίκησης



Γράφει ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Δημητριάδης

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Μετά από έναν χρόνο πτήσης εντός νεφών για την παύση της παρακράτησης εκ του μερίσματος του ν 4093/12 για όσους αποστρατεύτηκαν πριν το 2016 , τις συζητήσεις για το δώρο μερίσματος  και  την  αύξηση μερίσματος και ΕΚΟΕΜΑ ,   φαίνεται  επιτέλους ότι  οι προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι, με πρώτη   τη Διοίκηση και το προσωπικό του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας , τους   βουλευτές  που με ερωτήσεις στη ΒτΕ,  αλλά  και προσωπικές επαφές  σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, συνετέλεσαν στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των μερισματούχων.
 
Συγκεκριμένα:
Το θέμα της  παύσης της παρακράτησης   εκ  του μερίσματος όσων αποστρατεύτηκαν πριν το 2016, με αναδρομικά όπως το υποσχέθηκε ο κ ΥΕΘΑ από 1/1/2021 βρίσκεται σε εξέλιξη για ικανοποίηση εντός του μήνα. 

Ένα δώρο μερίσματος χωρίς κρατήσεις βρίσκεται σε εξέλιξη 

Αναμένουμε αύξηση στο Μέρισμα και το ΕΚΟΕΜΑ . 

Έχω τονίσει επανειλημμένα  ότι θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και το προσωπικού του ΜΤΑ οι οποίοι αξίζουν τα εύσημα για όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να επιλύσουν τα δίκαια αιτήματα των μερισματούχων. 

Οι παροχές του ταμείου το οποίο είχε στην άκρη κομπόδεμα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις, δείχνουν και την πορεία του Ταμείου μας.  

Επίσης  ευχαριστούμε  και όλους όσους   βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων μας. Φυσικά στο σύνολο των προσπαθειών ευχαριστούμε θερμά και την ηγεσία της ΠΑ που στέκεται αρωγός πάντα στην επίλυση των προβλημάτων. 

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!