Κάτι στήνουν πάλι οι Τούρκοι: ”Το Στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα μετατράπηκε σε βάση του PKK”



Μετά το θέμα με τα μειονοτικά σχολεία στην Δυτική Θράκη ανακινούν θέμα για το Λαύριο και τους Κούρδους-Ετοιμάζουν πρόκληση κατά της Ελλάδος;

Με τίτλο «Το στρατόπεδο τρομοκρατών στο Λαύριο», μεγάλη τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει "μαύρο" ρεπορτάζ, κατηγορώντας ουσιαστικά την Ελλάδα πως όχι μόνο υποθάλπει τρομοκράτες, μέλη του PKK , αλλά δήθεν τους εκπαιδεύει και στρατιωτικά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι : “Δηλώσεις Κούρδων που παραδόθηκαν στην Τουρκία, αποκάλυψαν ότι το PKK σχεδίαζε τις επιθέσεις του από αυτό το λεγόμενο «στρατόπεδο προσφύγων».

ΟΙ ίδιοι αναφέρθηκαν επίσης ότι τα πλαστά έγγραφα που επέτρεπαν στα μέλη της FETO να περάσουν στην Ευρώπη “κατασκευάστηκαν’ και στο Λαύριο.

Το στρατόπεδο του Λαυρίου, που ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου κοντά στην Αθήνα, έχει γίνει πρόσφατα βάση κουρδικών “τρομοκρατικών” οργανώσεων.

Το PKK, το οποίο έχει φτάσει στο σημείο ολοκλήρωσης στο εσωτερικό της Τουρκίας και πέρα ​​από τα σύνορα, σύμφωνα με αναφορές ( τουρκικών μυστικών υπηρεσιών) πραγματοποιούσε το οργανωτικό του έργο στο προσφυγικό στρατόπεδο Λαυρίου.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις των Κούρδων αιχμαλώτων στην Τουρκία,  εκεί στο στρατόπεδο αυτό, τους παρέχεται εκπαίδευση όπλων και χρήσης βομβών στα μέλη της οργάνωσης.

Σε "δήλωσή του", ένα μέλος του PKK που κατονομάζεται ως μέλος του PKK είπε: «Μου είπαν ότι θα μπορούσα να μπω στην Ελλάδα αν έλεγα «Πολιτικός πρόσφυγας, Κούρδος». Πήγα στο Στρατόπεδο Λαυρίου. Έλαβα οργανωτική και ιδεολογική εκπαίδευση για 5-6 μήνες», είπε.

Σύμφωνα με δηλώσεις των Κούρδων αιχμαλώτων σε τουρκικές  φυλακές, δίπλα στις σημαίες των Ηνωμένων Εθνών και του Ερυθρού Σταυρού στην είσοδο του στρατοπέδου (Λαυρίου)  κρέμεται η φωτογραφία του ηγέτη του PKK Abdullah Öcalan και η  σημαία του Κουρδιστάν.

Η ελληνική αστυνομία δεν επεμβαίνει στον καταυλισμό εκτός εάν υπάρχει έκτακτη κατάσταση ασφαλείας ή ανθρωπιστική κρίση. Τον χώρο της κατασκήνωσης επισκέπτονται μέλη από ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα η Γερμανία και η Γαλλία, και διανέμονται διάφορα υλικά με την ονομασία «ανθρωπιστική βοήθεια», αναφέρει το κατάπτυστο και ψευδές άρθρο της τουρκικής εφημερίδας.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, Τούρκοι έμμισθοι από το καθεστώς Ερντογάν "δημοσιογράφοι", χρησιμοποιούν δήθεν αποκαλύψεις Κούρδων φυλακισμένων, οι οποίες αποτελούν σαφώς προϊόν βασανιστηρίων για να κατηγορήσουν την χώρα μας, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται φυσικά στην πραγματικότητα.

Η Ελλάδα είναι σύγχρονο κράτος και δεν επιτρέπει την χρήση στρατοπέδων προσφύγων, ως βάση εκπαίδευσης ανταρτών του ΡΚΚ, και όλα αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας των Τούρκων, ενώ η ελληνική αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν τα πάντα σε αυτό.

Μετά το θέμα με τα μειονοτικά σχολεία στην Δυτική Θράκη, η “στριμωγμένη” στα δικά της τεράστια προβλήματα Τουρκία, επιδιώκει να δημιουργήσει ένταση με την Ελλάδα, και να θέσει ανύπαρκτα “προβλήματα”, με την χώρα μας, ειδικά αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι το ψευδές άρθρο σε πολύ μεγάλη τουρκική εφημερίδα, αλλά η μεγάλη “ποσότητα” τουρκικής προπαγάνδας που διοχετεύεται κατά της Ελλάδος, διότι αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι η Άγκυρα αναζητά  μια πιθανή πρόκληση επεισοδίου με την χώρα μας, για να στρέψει τους χιλιάδες πεινασμένους Τούρκους, σε έναν “κακό” εξωτερικό εχθρό και τίποτε άλλο.