Τουρκία: Ο Ερντογάν έβαλε μπροστά τη διπλωματία των σεισμών για να κυκλώσει την ΕλλάδαΣε απόγνωση ο Ερντογάν, αναζητά μέσω Αλβανίας τρόπους να «επιτεθεί» στην Ελλάδα!

Τουρκία: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε νέα εκστρατεία με στόχο να «εγκλωβίσει» την Ελλάδα. Στην Αλβανία για εγκαίνια σεισμοκατοικιών!

Σύμφωνα με την yenisafak μετά τον σεισμό στην Αλβανία το 2019, 500 σεισμικές κατοικίες χτίστηκαν με τη βοήθεια της Τουρκίας και περιμένουν τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα εγκαίνια.

Οι πολίτες, που δικαιούνταν να αγοράσουν ένα σπίτι από το έργο αυτό είπαν: «Είδαμε την ανθρωπιά του προέδρου Ερντογάν και του τουρκικού λαού».

Αμέσως μετά τον σεισμό στην Αλβανία στις 26 Νοεμβρίου 2019, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε οδηγίες για την κατασκευή 500 κατοικιών για τους σεισμόπληκτους.

Το έργο στέγασης, το οποίο ξεκίνησε μετά τον σεισμό του 2019 στην πόλη Laç του δήμου Kurban, που βρίσκεται στη βόρεια περιοχή της Τουρκίας, στην Αλβανία, ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Με το σχολείο, το εμπορικό κέντρο και τις παιδικές χαρές, το έργο αυτό αναφέρεται ως υποδειγματικό έργο στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης στην Αλβανία.

Η τελετή εγκαινίων του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον Τούρκο πρόεδρο στις 17 Ιανουαρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ερντογάν ξεκινάει την επιχείρηση «διπλωματία των σεισμών» για να αντιστρέψει το κλίμα, θέλοντας να κυκλώσει την Ελλάδα.