Μια διαφορετική μάχη για τις Ενοπλες Δυνάμεις



Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στη μάχη κατά του κορωνοϊού ήταν και είναι σημαντική. Έδωσαν πραγματική μάχη. Από την αρχή της πανδημίας πρώτα τα στρατιωτικά εργοστάσια παρασκεύασαν τα αντισηπτικά και τις μάσκες.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνδράμουν για να αυξηθούν τα σημεία όπου οι πολίτες θα μπορούν να διενεργούν δωρεάν PCR test, όπως ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης. Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «στις ήδη υπάρχουσες δομές του ΕΟΔΥ και του ΕΣΥ θα προστεθούν, με τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων, άλλα 50 σημεία και θα φτάσουν τα 100. Εκεί, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν PCR test.

Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στη μάχη κατά του κορωνοϊού ήταν και είναι σημαντική. Έδωσαν πραγματική μάχη. Από την αρχή της πανδημίας πρώτα τα στρατιωτικά εργοστάσια παρασκεύασαν τα αντισηπτικά και τις μάσκες, πρώτες οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν οργανώσει ένα δίκτυο μεταφοράς των υγειονομικών παρασκευασμάτων σε όλη την χώρα ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο νησί. 

Πρώτοι οι Έλληνες στρατιώτες φρόντισαν για την ασφαλή μεταφορά των εμβολίων πριν από ένα χρόνο, δημιουργώντας τα εμβολιαστικά κέντρα. Όσοι έχετε εμβολιαστεί σε τέτοια κέντρα σίγουρα θα θυμάστε τον φαντάρο του Υγειονομικού ή την νοσηλεύτρια της Διεύθυνσης Υγειονομικού να σας κάνει χαμογελώντας το εμβόλιο, να σας εξηγεί τι ακριβώς θα συμβεί, να καθίσει εν συνεχεία υπομονετικά μαζί σας τα 15 λεπτά που χρειάζονταν.

ΒΗΜΑτοδότης