Bayraktar: Tελειώνουν όλα αν η Τουρκία κάνει αυτό το λάθος



Ένα πολύ ισχυρό χτύπημα από τους Αμερικανούς θα δεχτεί η Τουρκία αν κάνει αυτό το λάθος - Δεν θα της το συγχωρέσουν.

Bayraktar: Tελειώνουν όλα αν η Τουρκία κάνει αυτό το λάθος ενώ την ίδια ώρα οι Τούρκοι συνεργάζονται με τους Αμερικανούς κατά της Ρωσίας.

Ένα ουκρανικό drone εντοπίστηκε περίπου 10 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα ενώ ένα αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing RC-135W την ώρα της πρόκλησης ήταν πολύ κοντά.

Μάλιστα το drone, όταν πλησίασε τα ρωσικά σύνορα, σταμάτησε ξαφνικά να μεταδίδει δεδομένα.

Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν τουρκικά Bayraktar κατά των θέσεων των φιλορώσων του Ντομπάς ενώ τα τουρκικά drone κάνουν πτήσεις και κοντά στην Κριμαία.

Οι Ρώσοι έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν στοιχεία ηλεκτρονικού πολέμου κατά των τουρκικών Bayraktar που χρησιμοποιεί η Ουκρανία.

Η χρήση των τουρκικών drone από την Ουκρανία έχει προκαλέσει τριβή στις σχέσεις Μόσχας – Άγκυρας.

Οι Τούρκοι «αναγκάστηκαν» σε συνεργασία με τους Ουκρανούς για την παραγωγή των τουρκικών drone Βayraktar, αφού η Δύση έχει κόψει την πρόσβαση στην Τουρκία σε δυτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα τουρκικά drone (αυστριακούς κινητήρες, καναδικές κάμερες, αμερικανικά GPS κ.ο.κ.).

Η Τουρκία στράφηκε στην Ουκρανία για την παραγωγή κινητήρων, αλλά και για να αποκτήσει μέσω Ουκρανίας πρόσβαση σε δυτικές τεχνολογίες , αφού επί της ουσίας το μόνο που γίνεται στην Τουρκία είναι η συναρμολόγηση των Bayraktar.

Οι ΗΠΑ για την ώρα κάνουν τα στραβά μάτια, αφού η κατάσταση αυτή βολεύει τους Αμερικανούς, που γνωρίζουν πως τα τουρκικά drone δημιουργούν ένα παραπάνω πονοκέφαλο στους Ρώσους.

Όμως οι ΗΠΑ δεν θα συγχωρέσουν μία κίνηση στην Τουρκία. Την χρήση κινεζικής τεχνολογίας στα τουρκικά drone.

Οι Τούρκοι το… έχουν καταλάβει και γι αυτό η κίνησή τους για την απόκτηση τεχνολογίας ήταν προς την Ουκρανία και όχι προς την Κίνα.

Η στροφή της Τουρκίας σε κινεζική τεχνολογία θα είναι το μοιραίο λάθος του Ερντογάν.

Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πως οι Τούρκοι συνεργάζονται στενά με τους Κινέζους σε τεχνολογικά θέματα.

Έτσι, η ανάμειξη των Κινέζων στα τουρκικά Bayaraktar θα σημάνει την έναρξη κυρώσεων προς την Τουρκία, όμοιων με τις κυρώσεις της Δύσης για την αγορά από την Άγκυρα των ρωσικών S-400.