«Χολή» Τσαβούσογλου – Τον ενόχλησε ο Δένδιας γιατί δυσφημεί την ΤουρκίαΕπίθεση κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών – τον οποίο, κατά τα άλλα, αποκαλεί «φίλο» του – για την κριτική που άσκησε ο Νίκος Δένδιας κατά της Τουρκίας, εξαπέλυσε με ανάρτηση στο twitter ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις Ερντογάν.

Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου ανήρτησε και τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στον λογαριασμό του: «Μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά τη συγκυρία στην Ουκρανία και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Δένδιας, ο Τσαβούσογλου απαντά: «Ενώ ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην #Ουκρανία, ο φίλος μου ο Νίκος επικεντρώνεται στο μοναδικό του χόμπι: Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Τέτοια αφοσίωση και τόση προσπάθεια για τέτοιες ανοησίες. Τόσο λυπηρό!».


ΠΗΓΗ