Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα αναβαθμίζεται εξωπραγματικά – Δείτε τι έδωσαν μόνο σε μαςΔίνουν στους Έλληνες πιλότους ακόμα και την δυνατότητα επιχείρησεων κορεσμού των S-400 και της τουρκικής αεράμυνας

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα αναβαθμίζεται εξωπραγματικά από τους Αμερικάνους με τέσσερις JSOW ανά αεροπλάνο.

Οι Αμερικανοί έδωσαν δύο πυλώνες μεταφοράς των στελθ JSOW στην Ελλάδα, αυξάνοντας δραστικά (σ.σ. δραματικά για τους Τούρκους) την μεταφορική ικανότητα (σ.σ. διπλασιάζεται) των ελληνικών F-16.

Οκτώ JSOW σε δύο ελληνικά F-16 είναι μία τρομερή δύναμη κρούσης, δίνοντας στους Έλληνες πιλότους ακόμα και την δυνατότητα επιχείρησεων κορεσμού των S-400 και της τουρκικής αεράμυνας.

Οι Αμερικανοί έδωσαν δύο πυλώνες μεταφοράς των JSOW στην Ελλάδα, αυξάνοντας δραστικά (σ.σ. δραματικά για τους Τούρκους) την μεταφορική ικανότητα (σ.σ. διπλασιάζεται) των ελληνικών F-16.

Σύμφωνα με το thedrive.com για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία «η οποία έχει μακρόχρονη ιστορία εχθρότητας με την Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, το JSOW θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα σε περίπτωση που οι δύο χώρες ξαναπάνε σε πόλεμο».

Το JSOW μπορεί χτυπήσει στατικούς στόχους σε εκτεταμένες εμβέλειες.

Η έκδοση AGM-154C που χρησιμοποιείται από ελληνικά F-16 έχει βεληνεκές άνω των 70 μιλίων, ανάλογα με το προφίλ πτήσης, επομένως μπορεί να εκτοξευθεί εκτός της εμβέλειας των συστημάτων αεράμυνας των Τούρκων.

Την ίδια ώρα η τουρκική Πολεμική Αεροπορία έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, αφού ο στόλος των τουρκικών F-16 γερνάει, χωρίς οι Τούρκοι να έχουν δυναότητα να τον ανανεώσουν, μετά το στοπ των Αμερικανών.