”Βόμβα” μυστικών υπηρεσιών: ”Η Κίνα θα έκανε εισβολή στην Ταϊβάν το Φθινόπωρο”!Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ανέτρεψε το χρονοδιάγραμμα του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ να εισβάλει στην Ταϊβάν, σύμφωνα με έγγραφα συντάχθηκαν από έναν Ρώσο αναλυτή πληροφοριών σε μια από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Μόσχας.

«Ο Σι Τζινπίνγκ σκεφτόταν τουλάχιστον να μπει στην Ταϊβάν το φθινόπωρο – χρειάζεται τη δική του μικρή νίκη για να επανεκλεγεί για τρίτη θητεία – εκεί ο αγώνας μέσα στην ελίτ είναι κολοσσιαία». Η Κίνα θα πραγματοποιήσει το 20ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος αυτό το φθινόπωρο και ο Σι έχει πει ότι θα είναι ένα «σημαντικό γεγονός». Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι ο Σι είτε θα επανεκλεγεί ως γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος είτε θα εκλεγεί στην προεδρία του κόμματος, θέση που δεν υπάρχει από το 1982.

Ο πράκτορας πρόσθεσε ότι η FSB «σκέφτεται σοβαρά» να ισχυριστεί ότι «η μάχη στο ουκρανικό έδαφος είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Κίνας, στον οποίο οι Αμερικανοί απλώς μας έστησαν και μας χρησιμοποίησαν».

«Η παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας είναι αναπόφευκτη», έγραψε ο πράκτορας. «Μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία (αν και μπορεί να αποφύγω να χρησιμοποιήσω τον όρο «λειτουργία» εδώ), το κόστος των πόρων στον κόσμο, ειδικά των ενεργειακών, έχει αυξηθεί. Το κύριο θύμα τέτοιων ενεργειών γίνεται η Κίνα, στην οποία (μπορώ να επιβεβαιώσω) δόθηκαν εγγυήσεις ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα. Ως εκ τούτου, η Κίνα συμπεριφέρθηκε ανεκτική στο παρελθόν. Αλλά αυτό ήταν πριν από αυτό».