Τελικά πώς εξελίσσεται η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία; Ποιος λέει την αλήθεια;Η Ρωσία αποφεύγει να δημοσιοποιεί τέτοιους χάρτες ενώ όποιοι έχουν δημοσιοποιηθεί εμφανίζουν διαφορετικές θέσεις για τους Ρώσους, με αποτέλεσμα να θεωρούνται προϊόντα προπαγάνδας.

Τελικά πώς εξελίσσεται η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία; Ποιος λέει την αλήθεια αναφορικά με τις θέσεις των ρωσικών δυνάμεων;

Συνήθως στην Δύση χρησιμοποιούμε τους χάρτες που δίδει το αμερικανικό think tank TheStudyofWar.


Η Ρωσία αποφεύγει να δημοσιοποιεί τέτοιους χάρτες ενώ όποιοι έχουν δημοσιοποιηθεί εμφανίζουν διαφορετικές θέσεις για τους Ρώσους, με αποτέλεσμα να θεωρούνται προϊόντα προπαγάνδας.


Προφανώς στην… ίδια προπαγάνδα έχει πέσει και η Γαλλία αφού οι γαλλικοί χάρτες επιβεβαιώνουν τις θέσεις των Ρώσων στην Ουκρανία.


Την ίδια ώρα, σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησαν οι Ρώσοι αναφορικά με τα σχέδια που είχε η Ουκρανία για την κατασκευή βιολογικών όπλων που θα έχουν συγκεκριμένο στόχο.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Roscosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν δήλωσε σχετικά με τα βιολογικά όπλα που αναπτύχθηκαν στην Ουκρανία: «Αυτό το όπλο επηρεάζει τόσο την αναπαραγωγική λειτουργία των γυναικών μιας συγκεκριμένης εθνικότητας όσο και το ανοσοποιητικό σύστημα μιας συγκεκριμένης εθνικής ομάδας γενικά, προκαλώντας αλλεργίες, δυσανεξία στα παραδοσιακά τρόφιμα και ευαισθησία σε ασθένειες που οδηγούν για την αποδυνάμωση του συγκεκριμένου έθνους και τον αφανισμό του χωρίς τις επιπτώσεις των πολέμων».