Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος προσγειώθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος στο Χάρκοβο-Απίστευτο βίντεο



Βίντεο δείχνει μια ουκρανική ομάδα εξουδετέρωσης βομβών να προσπαθεί να απομακρύνει έναν πύραυλο που συνετρίβη στην οροφή ενός σπιτιού στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο τεράστιος πύραυλος προσγειώθηκε σε μια κατοικημένη περιοχή του Χάρκοβο, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας, σήμερα. «Ο άτυχος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα ανακουφιστεί όταν ανακαλύψει ότι το κατεστραμμένο ταβάνι και ο πάγκος της κουζίνας του είναι τα μόνα που έπαθαν ζημιά όταν χτύπησε το ακίνητο», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Τα μέλη της ομάδας εξουδετέρωσης βομβών διακρίνονται να επιθεωρούν τον πύραυλο ενώ ένας μάλιστα τον κουνάει, ενδεχομένως για να δει αν θα ξεκολλήσει.

Οι Ρώσοι επιτίθενται στην πόλη με μεγάλο αριθμό αεροπορικών επιδρομών και πυροβολικού σε κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τα πολιτικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων πολυκατοικιών, σχολείων, χώρων λατρείας και καταστημάτων έχουν όλα παρόμοια μοίρα ή χειρότερη από αυτή του σπιτιού όπου προσγειώθηκε αλλά δεν εξερράγη ο πύραυλος. Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χάρκοβο όταν χτυπήθηκε από ρωσικό πυροβολικό πολυκατοικία κοντά σε βιομηχανική περιοχή. Σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας του Χαρκόβου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ανάμεσα στα θύματα είναι ένα παιδί 9 ετών.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βίντεο δείχνουν ρουκέτες που δεν έχουν εκραγεί από περιοχές αμάχων στο Χάρκοβο, καθώς τον περασμένο μήνα ένας από αυτούς εθεάθη στη μέση μιας διάβασης πεζών.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο σχολίασε πλήθος χρηστών στο TikTok κάποιοι από τους οποίους επιχείρησαν να κάνουν χιούμορ με την απίστευτα σουρεαλιστική κατάσταση.