Τελικά μάθαμε από την ρωσική εισβολή πως το πόλεμο κερδίζουν τα τανκςΔεν ήταν τυχαίο ότι οι Βρετανοί, οι οποίοι γενικά είναι σοβαροί στις κινήσεις του (σ.σ. το διαπίστωσαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με τις φρεγάτες που πρότειναν), έδωσαν στην Ουκρανία αντιαρματικά για να αντιμετωπίσουν την ρωσική εισβολή.

Ελληνοτουρκικά: Τελικά μάθαμε από την ρωσική εισβολή πως το πόλεμο κερδίζουν τα τανκς και τα αντιαρματικά.

Δεν ήταν τυχαίο ότι οι Βρετανοί, οι οποίοι γενικά είναι σοβαροί στις κινήσεις του (σ.σ. το διαπίστωσαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με τις φρεγάτες που πρότειναν), έδωσαν στην Ουκρανία αντιαρματικά για να αντιμετωπίσουν την ρωσική εισβολή.

Αντιαρματικά σε μεγάλο αριθμό έστειλαν οι Βρετανοί στους Ουκρανούς, αφού ήξεραν πως οι Ουκρανοί μόνο με ανταρτοπόλεμο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους.

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται και από την πορεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία (σ.σ. όπου η Ρωσία έχει καταλάβει έδαφος σχεδόν ίσο με την την έκταση της Ελλάδας) τον… πόλεμο τον κερδίζουν στο τέλος τα τανκς.

Καλή η αεροπορία, το πυροβολικο και τα αντιαεροπορικά για τα πλήγματα στις θέσεις του εχθρού, όμως μόνο αν πατήσεις στο έδαφος του άλλου κερδίζεις τον πόλεμο και θέτεις του κανόνες σου στην διαπραγμάτευση.

Η πορεία της ρωσοουκρανικής έντασης δείχνει πόσο σημαντικό είναι το επόμενο βήμα στον εξοπλισμό της Ελλάδας, το οποίο αφορά στους Γερμανούς αυτή την φορά και 700 άρματα μάχης Λέοπαρντ επιπέδου A7.

Άρματα σε αυτό το επίπεδο θα δει η Τουρκία σε πολλά χρόνια από σήμερα.

Το σύνολο του εξοπλιστικου θα ξεπεράσει το 1 δισ. ενώ τα άρματα θα φτιάχνονται σε εργοστάσιο βάσης στην Ελλάδα.