Ρωσικό δημοσίευμα-”βόμβα”: ”Αυτή θα είναι η νέα Ουκρανία-Χάρκοβο, Οδησσός & Χερσώνα, μαζί με το Ντονιέτσκ & το Λουγκάνσκ θα σχηματίσουν την Ν. Ρωσία”! ΧάρτηςΣε ένα δημοσίευμα-”βόμβα” προχώρησε Ρωσικό ΜΜΕ, το οποίο ανήκει στην ”αυλή” του Κρεμλίνου. Ο αρθογράφος, στην αρχή μας παρουσιάζει τον χάρτη της μελλοντικής Ουκρανίας, σύμφωνα πάντα με τους ρωσικούς σχεδιασμούς, ενώ μας δίνει με λεπτομέρειες, ποιες πόλεις θα έχει υπό τον έλεγχό της η Μόσχα!

Ακολουθεί η μετάφραση

”Το Χάρκοβο θα ”απελευθερωθεί” και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πάρουν γρήγορα τον έλεγχο της Αριστερής Όχθης, προχωρώντας περαιτέρω στη Μαύρη Θάλασσα, καταλαμβάνοντας τις πόλεις του Νικολάεφ και της Οδησσού, που από μόνο του σημαίνει την αναπόφευκτη κατάρρευση του ουκρανικού κράτους. Αλλά μετά τι;

Τι θα συμβεί στη συνέχεια, αν τα ρωσικά στρατεύματα πάνε στη Δυτική Ουκρανία, ή το Κίεβο; Το Κρεμλίνο ακόμα δεν δίνει συγκεκριμένες εξηγήσεις για αυτό το θέμα, ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες αρχίζουν να φτάνουν, που μπορεί να δώσουν μία εικόνα για το τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Έτσι, ο επικεφαλής της πρόσφατα επίσημα αναγνωρισμένης Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, Leonid Pasechnik, δήλωσε πρόσφατα ότι το LPR θα μπορούσε να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία:

Νομίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα διεξαχθεί δημοψήφισμα στο έδαφος της δημοκρατίας, στο οποίο ο λαός θα ασκήσει το απόλυτο συνταγματικό του δικαίωμα και θα εκφράσει τη γνώμη του για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την παραμονή της υιοθέτησης της μοιραίας απόφασης για την αναγνώριση του DPR και του LPR στο Συμβούλιο Ασφαλείας, ο Πρόεδρος Πούτιν ζήτησε δημόσια τη γνώμη των ανώτατων αξιωματούχων της χώρας για το θέμα αυτό και του επικεφαλής των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, ο Sergei Naryshkin, ανέφερε ”κατά λάθος”, ότι το Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ θα ενσωματωθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία.”

Ένα μήνα μετά την έναρξη της επιχείρησης, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό άρχισε να εμφανίζονται στις πόλεις που ”απελευθερώθηκαν” από την εξουσία του καθεστώτος του Κιέβου, όπου αναλαμβάνουν πλέον τη διοίκηση των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, (αναφέρουν οι Ρώσοι πάντα) μετά τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, η Χερσώνα, το Χάρκοβο, η Ζαπορίζνιε, το το Dnepropetrovsk, το Nikolaev και η Οδησσός, θα αποτελούν τα νέα μέρη της ”Νέας Ρωσίας”.

Είναι απίθανο να λάβουμε περισσότερες κυρώσεις από ό,τι τώρα, αλλά με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία θα είναι σε θέση να αποναζοποιήσει πραγματικά τη Νοτιοανατολική Ουκρανία. Η Κριμαία θα λάβει αξιόπιστη παροχή νερού και διάδρομο χερσαίων μεταφορών. Η Κεντρική Ουκρανία χωρίς τις δυτικές περιοχές θα αποκοπεί από τη θάλασσα.

Η μικρή Ρωσία, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να μετατραπεί σε ομοσπονδία και μπορεί να διατηρήσει το κράτος της ως νόμιμος διάδοχος της Ουκρανίας, αλλά με την επιφύλαξη της αναγνώρισης της Κριμαίας και της Νοβοροσίγια ως ρωσικές περιοχές”, αναφέρουν οι Ρώσοι.

ΠΗΓΗ: directus.gr