Α. Μουντζουρούλιας στον ”Focus FM”: ”Έπρεπε να στείλουμε μόνο ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία”Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Focus FM” και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη παραχώρησε ο διευθυντής του Directus.gr, Ανδρέας Μουντζουρούλιας.

Ο δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής Ανδρέας Μουντζουρούλιας, μίλησε για την σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας τονίζοντας τα εξής:

”Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι αντικειμενικοί. Δυστυχώς βλέπουμε πως σε αυτό τον πόλεμο κρύβονται αλήθειες. Προφανώς και πρόκειται για ρωσική εισβολή, αλλά δεν θα πρέπει να αθωώνουμε και όσα έχει κάνει η Δύση σε Ιράκ, Γιουγκλοσλαβία και Αφγανιστάν.”

”Η Δύση ορθά επέλεξε κυρώσεις κατά της Μόσχας, όμως δεν πράττει το ίδιο εδώ και χρόνια κατά της Τουρκίας. Η Άγκυρα παραβιάζει καθημερινά το Διεθνές Δίκαιο σε Αιγαίο, Α. Μεσόγειο και Κύπρο, όμως εκεί οι Βρυξέλλες κάνουν τα στραβά μάτια.”

”Η επιλογή της Αθήνας να στείλει οπλισμό στην Ουκρανία ήταν λανθασμένη. Έπρεπε να παραμείνουμε ουδέτεροι. Είδατε την στάση του Ισραήλ.”

Ακούστε το ηχητικό: