Καταδρομική επίθεση εναντίον αστυνομικών με πάνω από 30 μολότοφ



Οργανωμένη επίθεση με πάνω από 20 κουκουλοφόρους δέχτηκαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ χωρίς ευτυχως να υπάρξουν τραυματισμοί και με τους κουκουλοφόρους να κάνουν την επίθεση και να εξαφανίζονται ξανά «σαν κύριοι».

Η καταδρομική επίθεση έγινε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα και μάλιστα ανενόχλητοι χτύπησαν όχι μια αλλά δυο φορές. Από τη μανία τους δεν γλύτωσαν ούτε οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο για να σβήσουν τις φωτιές από κάδους απορριμμάτων που οι κουκουλοφόροι είχαν πυρπολήσει.

Ενώ πετούσαν μολότοφ και πέτρες και στην ομάδα ΔΡΑΣΗ που έφτασε στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να επέμβει καθώς η επίθεση των αγνώστων ήταν τέτοια που υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού τους. Μετά από ώρα οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων.

Το τελευταίο διάστημα οι επιτελείς της Κατεχάκη διαπιστώνουν κλιμάκωση των επιθέσεων στα Εξάρχεια και μάλιστα χρησιμοποιώντας βόμβες μολότοφ παρά το γεγονός ότι αποτελεί πια κακούργημα ενώ δείχνει ομάδα αντιεξουσιαστών να προσπαθεί να επαναφέρει την γνωστή στο παρελθόν εικόνα με επιθέσεις και επεισόδια κάθε Σάββατο βράδυ στο κέντρο της πρωτεύουσας.

cnn.gr-Μίνα Καραμήτρου