Συγκλονίζουν τα λόγια ψυχής της Ανθυπασπίστριας Βασιλικής Πλεξίδα



Συγκλονίζουν πραγματικά τα λόγια ψυχής της Ανθυπασπίστριας Βασιλικής Πλεξίδα, της μοναδικής διασωθέντας, απο το τραγικό δυστύχημα με την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους, τα τέσσερα από τα πέντε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και διασώθηκε μονάχα εκείνη, η οποία σε κάθε ευκαιρία τιμάει την Παναγία την Ακρωτηριανή και Σεριφιώτισσα.

Δείτε τα λόγια ψυχής, που μοιράσθηκε με τους φίλους της, στα κοινωνικά δίκτυα:

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από το Μέγιστο και Πολλαπλό Θαύμα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας προς εμένα την ανάξια. Μέγιστο και Πολλαπλό το Θαύμα, διότι ξεκινάει από τη διάσωση μου, μέχρι την ταχεία, ολική ανάρρωση των πολλαπλών, σοβαρών καταγμάτων και τραυμάτων μου. 

Σε ευχαριστώ Παναγιά μου από τα βάθη της καρδιάς μου και της ψυχής μου για αυτό Μεγαλείο του Θεού, το Δώρο της Λύτρωσης της ζωής που μου χάρισες. Θα κηρύττω με την δύναμη τού Θεού το Μέγιστο Θαύμα σου για να δυναμώσει η Πίστη όλων για τα "Έσχατα Γεγονότα", όπως εσύ μου ζήτησες και επιθυμείς. Η Πίστη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο το οποίο διαθέτουμε. Όπλο Βαρύ και Αήττητο! Όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι και με γνώμονα μας την Ακράδαντο Πίστη και το Θάρρος μας, να εξοντώσουμε τους εχθρούς της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας! Το Θάρρος Άπτεται της Νίκης!!!

Υ.Γ: Σκέπαζε Παναγία μου τις ψυχές των Μαρτύρων και Ηρώων Συναδέλφων μου και δώρισε δύναμη και υπομονή στους οικείους αυτών. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου μας του Ιησού Χριστού μας να φέρει την Ανάσταση στις ψυχές όλων μας!!! Καλό Πάσχα!!!