”Λιοντάρια” οι Κούρδοι: Τεράστιες απώλειες για τους Τούρκους! – Απέτυχε τουρκική επιχείρηση



Οπως είναι γνωστό, μέσα σε αυτή την μεγάλη κρίση, που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Τουρκία βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στο ιρακινό Κουρδιστάν. Βρήκε την ευκαιρία, τώρα που παρουσιάζεται αναβαθμισμένη, να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της.

Στο ιρακινό Κουρδιστάν, οι άνθρωποι που σκοτώνονται, οι περιουσίες που ισοπεδώνονται δεν έχουν καμία σημασία για τη διεθνή κοινότητα. Η εισβολή που έγινε και συνεχίζει στο Ιράκ, δεν έχει καμία σημασία. Δεν ενεργοποιεί κανένα αντανακλαστικό, όπως έγινε για την Ουκρανία. Άλλωστε, θα πουν, η Βαγδάτη δεν διαμαρτύρεται όσο το Κίεβο. Μπορεί, όμως, να αντιδράσει το καθεστώς του Ιράκ; Μάλλον όχι. Κι αυτό βολεύει όλους. Και την κατοχική Τουρκία και όσους μονίμως την καλύπτουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Το κέντρο Τύπου του HPG έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την τουρκική αεροπορική επίθεση στην περιοχή Kurejahro . Τούρκοι εισβολείς επιχείρησαν να προσγειωθούν στην περιοχή με 10 ελικόπτερα, αλλά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν αργότερα λόγω της αντίστασης των ανταρτών.

Ταυτόχρονα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε τον θάνατο 4 στρατιωτών του τις τελευταίες 24 ώρες σε διάφορες περιοχές του κατεχόμενου Κουρδιστάν. Οι Τούρκοι εισβολείς συνεχίζουν να υφίστανται μεγάλες απώλειες.

Την ίδια στιγμή, σε πλάνα που βγήκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν την στιγμή καταστροφής τουρκικού οχήματος βόρεια του Azaz.


ΠΗΓΗ:directus.gr