Φωτιά και ατσάλι στην Ουκρανία! Θερίζουν τεθωρακισμένα τα επιθετικά ελικόπτερα Ka-52



Καταστράφηκαν οι θέσεις τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καμουφλαρισμένων σε δασώδη περιοχή.

Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 με κατευθυνόμενους και μη κατευθυνόμενους πυραύλους κατέστρεψαν τις καμουφλαρισμένες θέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους στις 3 Απριλίου σε σχετική ενημέρωση το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Τα επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέστρεψαν τις καμουφλαρισμένες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Τα πληρώματα της αεροπορίας του στρατού εκτόξευσαν κατευθυνόμενους και μη κατευθυνόμενους πυραύλους σε σχηματισμούς από χαμηλά υψόμετρα», σημείωσε το στρατιωτικό τμήμα.

Όπως διευκρινίζεται στο υπουργείο Άμυνας, ως αποτέλεσμα καταστράφηκαν οι θέσεις τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καμουφλαρισμένων σε δασώδη περιοχή.

«Το αποτέλεσμα του χτυπήματος στόχων καταγράφηκε μέσω αντικειμενικού ελέγχου», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Η καταγραφή οθόνης από τον χειριστή των όπλων δείχνει την εκτόξευση και την πτήση του πυραύλου Whirlwind, καθώς και την καταστροφή του στόχου. Η στρατιωτική αεροπορία εκτελεί επίσης καθήκοντα συνοδείας νηοπομπών, παράδοσης στρατευμάτων και στρατιωτικού φορτίου και αεροπορικής υποστήριξης μονάδων.


ΠΗΓΗ