Τουρκία: Στέλνει «ορδές» μεταναστών στην Ελλάδα από το Αιγαίο!Μεγάλη αύξηση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο, προσπαθεί να «χτυπήσει» τον ελληνικό τουρισμό η Τουρκία.

Οργή προκαλεί η Τουρκία καθώς μετά το σχέδιο εισβολής στον Έβρο πριν από λιγότερα από δύο χρόνια, τώρα προσπαθεί να πετύχει το ίδιο δια θάλάσσης. Διανύοντας την καρδιά του καλοκαιριού η προκλητική Κυβέρνηση Ερντογάν στοχεύει αναμφίβολα στον ελληνικό τουρισμό ο οποίος φέτος – μετά από δύο χρόνια σκληρών μέτρων λόγω Covid– αναμενόταν να έχει τεράστια αύξηση σε τουρίστες που θα επέλεγαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Oι προκλήσεις της Τουρκίας εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα. Το Αιγαίο «βράζει» από αυξημένες μεταναστευτικές ροές. Τα μεσάνυχτα Τούρκοι διακινητές έσπρωξαν βάρκες φορτωμένες με μετανάστες, με σκοπό να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας. Πρόκειται για οκτώ περιστατικά με 340 άτομα που εμποδίστηκαν από τους λιμενικούς μας σε Λέσβο, Χίο και Σάμο.

Πριν απο λίγες ημέρες άλλωστε είχαμε περιστατικό και με μετανάστες που πήγαν να προσεγγίσουν τη Μύκονο και τώρα έχουμε τα παραπάνω περιστατικά.