Ο Κωσταράκος ”τρέλανε” τους Τούρκους: ”Μας απείλησε, είπε πως θα μας φάνε τα μαύρα ψάρια” – Τους έβαλε στη θέση τους!Ανάρτηση με την οποία απαντά στις προκλητικές δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας και συγκεκριμένα σε όσα είπε ο εκπρόσωπος του AKP Ομέρ Τσελίκ «θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», έκανε χθες στο Fabebook ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΑ στρατηγός ε.α. Μιχάλης Κωσταράκος.

«Θα τους συμβούλευα όλους και τον κύριο Τσελίκ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωρίζει) “θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό”, χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ», τονίζει και επισημαίνει ότι «μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους».

Οι Τούρκοι βρίσκονται στα ”κάγκελα”, καθώς ο επίτιμος αρχηγός τους έβαλε στη θέση τους!

Τι αναφέρουν:

”Απειλή από την Ελλάδα που άρχισε να σκάβει χαρακώματα στα σύνορα! Νέα πρόκληση ήρθε από την Ελλάδα. Ο απόστρατος Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απείλησε αλαζονικά την Τουρκία.

Η προκλητικότητα της Ελλάδας κατά της Τουρκίας συνεχίζει να αυξάνεται. Ο ελληνικός στρατός άρχισε να σκάβει αντιαρματικά χαρακώματα στον Έβρο και πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, είπε: «Θα τους συμβούλευα όλους και τον κύριο Τσελίκ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωρίζει) “θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό”, χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ», τονίζει και επισημαίνει ότι «μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους».

Το δημοσίευμα:


Νεότερη Παλαιότερη