Θλίψη για την 26χρονη αστυνομικό – Πώς «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας



Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης

Χωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ασκληπιείο της Βούλας η 26χρονη αστυνομικός, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, όμως δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, που όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα, είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Γιάννη, αξιωματικό της αστυνομίας.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη να φύγει έτσι από την ζωή το κορίτσι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Με τον πατέρα της που είναι επίσης αξιωματικός της αστυνομίας πολλά χρόνια στη Ναύπακτο μας συνδέει φιλία. Η Χαρούλα ξέρω πως εργαζόταν σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, απίστευτο να φύγει έτσι το παιδί».

Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.

Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.

Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».