Οι Κούρδοι ”έσωσαν” την τιμή της Δύσης: Εξαϋλωσαν Τούρκους στρατιώτες & πράκτορα της ΜΙΤ – Εκδίκηση για την καταστροφή εκκλησιών από την ΆγκυραOι Κούρδοι έσωσαν την τιμή της Δύσης και του Χριστιανισμού. Από την μία η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και συνολικά η Δύση ”σκύβει” το κεφάλι στον Ρ. Τ. Ερντογάν και από την άλλη, οι Κούρδοι αντιστέκονται και εκδικούνται.

Αρχικά σύμφωνα με το Κέντρο Τύπου του HPG: 2 Τούρκοι εισβολείς εξοντώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, αφού τους στόχευσαν στην περιοχή αντίστασης Werxelê στο Avaşîn.

Την ίδια στιγμή, η τουρκική κατοχή κατέστρεψε 14 σχολεία, πολλά τζαμιά, εκκλησίες, ιερά και ιδρύματα υπηρεσιών στις περιοχές Τελ Ταμρ και Ζερκάν συνεχίζοντας έτσι τη σειρά εγκλημάτων πολέμου.

Η «πολιτοφυλακή HBDH» ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι έκαψε το όχημα του μέλους της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT) «Abdürrahim Özdemir», στα Άδανα.

Το πρακτορείο ANF μοιράστηκε πλάνα που δείχνουν Τούρκους εισβολείς, το αυτοαποκαλούμενο «2ο ισχυρότερο μέλος του ΝΑΤΟ», να παρουσιάζονται νεκροί για ώρες υπό τον φόβο μήπως σκοτωθούν από τους μαχητές των ανταρτών του HPG.

Afrin: Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν ανακοίνωσαν τη δολοφονία 8 Τούρκων στρατιωτών κατοχής και τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε άλλων στην κατεχόμενη Αλ Μπαμπ.


ΠΗΓΗ