Τουρκία: Πρώτη φορά σε χάρτη τουρκική και η Κρήτη



Έναν ακόμη άκρως προκλητικό χάρτη παρουσίασε η Τουρκία, η οποία αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνει μέχρι την και την Κρήτη στην Εθνική της κυριαρχία! Ως τώρα το αφήγημα των Τούρκων ήταν τα νησιά του Αιγαίου τα οποίο συχνά-πυκνά εμφάνιζαν ως δικά τους.

Πλέον το αφήγημα απέκτησε και νέο κεφάλαιο καθώς το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, η Κρήτη «ανήκει» πλέον στην Τουρκία.

Οπως βλέπετε ο ακροδεξιός Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης των Γκρίζων Λύκων και στενός συνεργάτης της Κυβέρνησης Ερντογάν παρουσίασε χάρτη, ο οποίος παρουσιάζει το Αιγαίο και την Κρήτη σύμφωνα με τα… όνειρα των Τούρκων. Και σε καμία σχέση με την πραγματικότητα φυσικά.

Βεβαίως στόχος της Τουρκίας είναι να πάει στη λογική του «πες πες κάτι θα μείνει», θέλοντας να «γκριζάρει» όσες περισσότερες περιοχές μπορεί. Έτσι μετά όταν Ελλάδα και Τουρκία καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Τούρκοι θα εμφανίζονται ως αδικημένοι και ότι η χώρα μας παραβιάζει δικαιώματά τους. Ενώ στην πραγματικότητά γίνεται το αντίθετο!

Φυσικά η Κρήτη έχει στοχοποιηθεί από τους Τούρκους λόγω των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων που μπορεί να υπάρχουν στην περιοχή.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός πως όλη αυτή η επικοινωνιακή πολιτική έρχεται μετά από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και όσα άκουσε σε αυτήν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο.

Μάλιστα μιλούν για επεκτατική πολιτική της Ελλάδας κάτω από την μύτη της Τουρκίας με την παρουσία στρατού σε όλα σχεδόν τα νησιά, κάτι που φαίνεται πως δεν αρέσει στους Τούρκους.

Ακόμη, Τούρκοι αναλυτές προσθέτουν πως στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά και νησίδες τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ επίσημα στην Ελλάδα με κάποια από τις Συνθήκες που έχουν υπογραφεί αλλά η χώρα μας τα κατέλαβε με παράνομο τρόπο! Πραγματικά απίστευτα πράγματα από τους Τούρκους