Προκαλεί η εφημερίδα Sabah: «Επικίνδυνα παιχνίδια η Ελλάδα στο Αιγαίο»Για ακόμα μία φορά η Τουρκία προκαλεί χωρίς κανέναν δισταγμό, με την εφημερίδα Sabah να είναι αυτή τη φορά ο θύτης.

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο εξοπλισμός που λαμβάνει η Ελλάδα στο Αιγαίο, κάτι που φαίνεται από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, όπως η Sabah.

Συγκεκριμένα, η γνωστή εφημερίδα μιλάει για επικίνδυνα… παιχνίδια της Ελλάδας στο Αιγαίο και δείχνει την προκλητικότητα της Τουρκίας για ακόμα μία φορά.

«Η Ελλάδα, που δεν σταματάει να εξοπλίζει τα νησιά κάτω από τη μύτη μας, παίζει επικίνδυνα παιχνίδια.

Όπως διέρρευσε τελευταία κίνηση της αποτελεί η τοποθέτηση συστημάτων αντι-drones στα νησιά του Αιγαίου και σε άλλα κρίσιμα σημεία. Το σχέδιο υλοποιήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα» γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στο νέο εξοπλισμό της χώρας μας.

Όλα αυτά την ώρα που πολλές είναι οι φήμες γύρω από την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σύμφωνα με αυτές έχει αρκετά προβλήματα.

Ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε σε ακύρωση μεγάλης προγραμματισμένης ομιλίας του, κάτι που πυροδότησε για ακόμα μία φορά τις φήμες αυτές.

Στα social media πάντως βλέπουμε πολλούς να υποστηρίζουν ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό και γι΄αυτό δεν μπορεί να δώσει το παρών.