Τραγωδία στον Κηφισό: Νεκρός άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε από τη γέφυρα



Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την πεζογέφυρα του Κηφισού στο ύψος της λαχαναγοράς στου Ρέντη, στην άνοδο προς Λαμία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες o άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν στην Αμεση Δράση, ο οδηγός φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε και να βούτηξε στο κενό.  Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο άνδρας ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διερχόμενων οδηγών, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, έβαλε φωτιά στο σώμα του κι ακολούθως έπεσε στην κοίτη του Κηφισού, από ύψος τουλάχιστον 15-20 μέτρων.

Ο άνδρας φέρεται να είναι γύρω στα 40 και άφησε αμέσως την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικοί ερευνούν το αυτοκίνητό του προκειμένου να βρεθούν τα προσωπικά του στοιχεία και ειδοποιηθούν συγγενείς του προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοκτονία. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΛ.ΑΣ ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανασυρθεί η σορός του από το ποτάμι. Επιπλέον στον τόπου της τραγωδίας βρίσκεται η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές από τον κόμβο της Ποσειδώνος μέχρι και την λαχαναγορά.

protothema.gr