Παράνομος οπλουργός επιτέθηκε με ρόπαλο σε αστυνομικόΠυρ και μανία έγινε ένας αυτόκλητος οπλουργός, όταν είδε αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. να εισβάλουν για έρευνα στο αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε στήσει για την αναγόμωση φυσιγγίων στη Σάμο και δεν δίστασε να τους εξυβρίσει και να προσπαθήσει να χτυπήσει έναν από αυτούς με ξύλινο ρόπαλο!

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, έλεγαν ότι είχε στην κατοχή του κυνηγετικά όπλα χωρίς τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις κι έτσι πήγαν για έρευνα στο σπίτι του και σε μια αποθήκη ιδιοκτησίας του.

 Εκεί βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα, 18 συσκευασίες με πυρίτιδα συνολικού βάρους δυο κιλών και 785 γραμμαρίων, 442 φυσίγγια και 11 κάλυκες διαφόρων τύπων, σκάγια βάρους πέντε κιλών και 448 γραμμαρίων, 62 κροτίδες, οκτώ μαχαίρια, αντικείμενα σχετικά με την αναγόμωση φυσιγγίων και παρελκόμενα κυνηγετικών όπλων.

Όμως, ο δράστης αντιστάθηκε στη σύλληψη, τους εξύβρισε και αποπειράθηκε να χτυπήσει έναν αστυνομικό. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε άμεσα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί εκρηκτικών υλών και περί ειδών πυροτεχνίας, καθώς και για υπεξαίρεση και βία κατά υπαλλήλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

 Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς έφτασαν στα χέρια του τα ευρήματα και, κυρίως, τα εκρηκτικά.