Ποιες εξελίξεις δρομολογούνται στην Ιεραρχία ΕΔ μετά την χθεσινή απόφαση ΚΥΣΕΑΜετά την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και τις τοποθετήσεις των νέων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ, δρομολογούνται εξελίξεις στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σήμερα Τρίτη, στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει το ΣΑΓΕ (Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων) για να κρίνει τους «Αντί» που θα αναβαθμιστούν, θα παραμείνουν ή θα αποστρατευτούν.

Εν συνεχεία, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ που θα αποφασίσει για την πλήρωση των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί από την τοποθέτηση των νέων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ, αλλά και τις νέες θέσεις που ενδεχομένως προκύψουν από άλλες μετακινήσεις.

Έτσι, σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι σήμερα θα υπάρξει πλήρωση των κενών που έχουν προκύψει στις θέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ), του Διοικητή 1ης Στρατιάς, του Αρχηγού Στόλου και του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ανακατατάξεις που μπορούν να υπάρξουν, από τις «καραμπόλες» που τυχόν προκύψουν.

Ενδιαφέρον θα έχει τι εξέλιξη μπορεί να προκύψει για την θέση του Αρχηγού Στόλου.