Με ανοιχτό το στόμα! Ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές ΕΔ δίνουν οι ΗΠΑ- Εντυπωσιακά πλάνα από την άσκηση ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-23



Άσκηση με χρήση πραγματικών πυρών- Δεν μπορείς παρά να τους θαυμάζεις! 

Εντυπωσιακά πλάνα δημοσίευσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού, από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων επιπέδου Ταξιαρχίας με την κωδική ονομασία «ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-23» (THRACIAN COOPERATION-23) η οποία πραγματοποιείται με την συμμετοχή ελληνικών και αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, οι οποίες επιδεικνύουν και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και διαλειτουργικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-23 λαμβάνουν μέρος τμήματα της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού καθώς και της 2nd Brigade Combat Team της 101st Airborne Division των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία θα διεξαχθεί με χρήση πραγματικών πυρών και Συστημάτων Εξομοίωσης Τακτικής Εμπλοκής (ΣΕΤΕ), θα εξεταστεί πλήθος επιχειρησιακών αντικειμένων.