Χαρδαλιάς για ΕΠΟΠ: Θα δώσουμε λύση σε συνεννόηση με ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΣ για να μην συνεχίσει το καθεστώς ανασφάλειάς τους



Ψηφίστηκε χθες Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς κατά την τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής δήλωσε για τους ΕΠΟΠ: Για τους ΕΠ.ΟΠ, ξέρετε, 26.104 είναι οι ΕΠ.ΟΠ. 

Ας μην κάνει κανένας πλειοδοσία ευαισθησίας και ειδικά όταν αφορούν εμάς που είμαστε καθημερινά στις εσχατιές πραγματικά της χώρας, από τους Οθωνούς μέχρι τη Γαύδο, από το Καστελόριζο και τη Στρογγυλή μέχρι τις Καστανιές και την Καβησό, μαζί τους σχεδόν κάθε μέρα. 

Προφανώς και η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ζήτημα, αντιλαμβανόμαστε και θετικά το προσεγγίζουμε και είμαστε έτοιμοι, σε συνεννόηση πάντα με το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών, την κατάλληλη στιγμή να δώσουμε λύση, που δε θα συνεχίσει το καθεστώς της ανασφάλειας που έχουν.