Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία



Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία και έχουν γίνει Viral στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τις αντιβαλλιστικές πλάκες της ελληνικής ELMON, οι οποίες έχουν σώσει πολλές ζωές Ουκρανών, στις επιχειρήσεις των Ρώσων στην Ουκρανία.

Μάλιστα, η αποτελεσματικότητα των ελληνικών αντιβαλλιστικών πλακών της ELMON έχουν γίνει Viral μεταξύ των Ουκρανών στρατιωτών, οι οποίοι δημοσιεύουν σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Ουκρανικός στρατός, πρόσφατα έδωσε μεγάλη έκταση στο θέμα, αφού ελληνική αντιβαλλιστική πλάκα έσωσε στρατιώτες ακόμα και από βλήμα που προήλθε από ρωσικό άρμα BMP.

Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες έχουν αντοχή από -30 βαθμούς Κελσίου έως και 55 βαθμούς Κελσίου, έχουν βάρος 2.450 γραμμάρια και διαστάσεις 25×30 εκατοστά. Το πάχος τους είναι 2,5 εκατοστά.

Tην ίδια ώρα, μυστήριο επικρατεί αναφορικά με τον Nord Stream με πληροφορίες να αναφέρουν πως ελληνικό δεξαμενόπλοιο ήταν σταματημένο επτά μέρες κοντά στο σημείο της έκρηξης στον αγωγό.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Business Insider το ελληνικό δεξαμενόπλοιο Minerva Julie «πέρασε 7 ημέρες αδράνειας κοντά στο σημείο της επίθεσης».

Μάλιστα ο συντάκτης αναρωτιέται αν το πλήρωμα του υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιου «είδε κάτι σημαντικό».


ΠΗΓΗ