Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην ΤουρκίαΤούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία, δήλωσε ο Ντόγκου Πέριντσεκ, ηγέτης του Κόμματος της τουρκικής Μητέρας Πατρίδας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να οργανώσουν μια “αιματηρή σφαγή” στην Τουρκία κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών, η Ουάσιγκτον θεωρεί την Άγκυρα ως πιόνι, δήλωσε ο Ντόγκου Πέριντσεκ.

«Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό Foreign Policy, ένα ημιεπίσημο όργανο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, κυκλοφόρησε με τίτλο: “Θα γίνει λουτρό αίματος στην Τουρκία κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών”», αναφέρεται.

«Στο Stern, ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα περιοδικά στη Γερμανία ο πρόεδρος Ερντογάν κατηγορήθηκε ως “εμπρηστής”, σημείωνει ο Τούρκος αρθρογράφος στο aydinlik.com.tr.

Το σενάριο είναι προφανές, το σχέδιο είναι προφανές, η πλοκή είναι προφανής, ποιος πατάει το κουμπί είναι προφανέ», τονίζεται.

«Και ως έθνος ως σύνολο, πρέπει να πάρουμε κοινή στάση απέναντι σε αυτές τις στοχευμένες από τις ΗΠΑ συνωμοσίες», αναφέρθηκε, σημειώνει το ria.ru.