F1: Horner για Aston Martin: Σαν μια παλιά Redbull



Το αφεντικό της Red Bull, Christan Horner επαίνεσε την εξαιρετική απόδοση της Aston Martin, πετυχαίνοντας μάλιστα και podium στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ωστόσο ότι αισθάνεται κολακευμένος για το πόσο πολύ μοιάζει το design στο δικό τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο τερματισμός στο βάθρο για τον Alonso στο Bahrain επιβεβαίωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις υποψίες όλων μας. Ότι δηλαδή, η Aston Martin έκανε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, με το στόχο τους να είναι το γεγονός να αποτελούν την τρίτη πιο γρήγορη ομάδα του grid.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Lawrence Stroll φυσικά μπορεί να αποκαλέσει τον Alono ως την μεγαλύτερη μεταγραφή του τους τελευταίους δώδεκα μήνες, ενώ μάλιστα ξόδεψε και μεγάλα ποσά για να φέρει τον Dan Fallows από την Redbull.

Όταν ο Horner ρωτήθηκε αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Aston Martin κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα με τις τρεις κορυφαίες ομάδες τόσο γρήγορα, ο Horner απάντησε: θεωρώ ότι δείχνει με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις ομάδες ότι είναι εφικτό. Επομένως, έκαναν καλή δουλειά όλο τον χειμώνα.

Όταν ρωτήθηκε από την άλλη πλευρά, αν μετανιώνει ότι επέτρεψε την αποχώρηση του Fallows, ο ίδιος απάντησε ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και τα πάντα εξελίσσονται. Τίποτα δεν μένει στάσιμο, ενώ νιώθει κολακευμένος για το γεγονός ότι το μονοθέσιο έμοιαζε με το δικό τους και ήταν και τα τρία στο podium.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr