Η Ντόρα αδειάζει την πρόταση Ανδρουλάκη: «Θα φέρει πρωθυπουργό “Kinder έκπληξη” που δεν θα έχει ψηφίσει ο λαός»«Ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει ποιος θα είναι Πρωθυπουργός αύριο» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την πρόταση Ανδρουλάκη για τοποθέτηση κάποιου τρίτου πολιτικού προσώπου ως πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας το πρόσωπο αυτό ως… Kinder έκπληξη που θα εμφανιστεί από το Πασχαλινό αυγό και δεν θα έχει ψηφιστεί από κανέναν.

Η κα Μπακογιάννη, μιλώντας σε εκδήλωση στον Σταλό το βράδυ της Κυριακής, είπε τα εξής:

“Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα κάνει μια προοδευτική κυβέρνηση. Με ποιους; Με τον Βαρουφάκη που έκλεισε τις τράπεζες; Αυτός όμως λέει ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τον ίδιο. Το ΚΚΕ ούτως ή άλλως δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν.

Μένει ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει ούτε Μητσοτάκη ούτε Τσίπρα και θα μας φέρει ένα άλλο πολιτικό πρόσωπο…Kinder έκπληξη.

Θα εμφανιστεί από το πασχαλινό αυγό ένας άλλος πολιτικός που θα εμπιστευτεί ο κ. Ανδρουλάκης. Πλην όμως, δεν θα τον έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Και ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός αύριο”.

zarpanews.gr