Πάνω από 50 κιλά χ@σίς & οχι μονο σε φορτηγό στο λιμάνι – Τρεις συλλήψειςΜεγάλη ποσότητα χασίς, που ξεπερνά τα 50 κιλά, εντόπισε το Λιμενικό την Τετάρτη 10/05 σε ένα φορτηγό αυτοκίνητο στο νότιο λιμάνι στην Πάτρα.

Για την υπόθεση ναρκωτικών στην Πάτρα συνελήφθησαν τρεις άνδρες, ηλικίας 61, 43 και 42 ετών, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα οι Αρχές εντόπισαν σε φορτηγό, που είχε εκφορτωθεί από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο προερχόμενο από λιμάνι εξωτερικού, πέντε χαρτοκιβώτια που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 50 κιλών και 825 γραμμαρίων, 552 γραμμάρια κοκαΐνης, περίπου ένα κιλό της ναρκωτικής ουσίας MDMA, καθώς και 500 τεμάχια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία LSD.

Στη συνέχεια, οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 61χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ, σύμφωνα με το Λιμενικό, ακολούθησε ελεγχόμενη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Αττικής, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, μετά την ελεγχόμενη μεταφορά των ναρκωτικών συνελήφθησαν ο 43χρονος και ο 42χρονος.

newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη