Η Ελληνική Αστυνομία είναι... σέξι και το φωνάζει



Η Ελληνική Αστυνομία αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας και «παίζει» με τα social media άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε λιγότερο επιτυχημένα... Αυτήν τη φορά μάλλον κέρδισε τους χρήστες του Twitter, αποσπώντας εκατοντάδες likes.

Το τιμ των ανθρώπων που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε σήμερα να «παίξει» με το Twitter και το δημοφιλέστερο hashtag #σέξυ_είναι.

Μέσα στις χιλιάδες αναρτήσεις που έγιναν με το παραπάνω hashtag σίγουρα αυτή της ΕΛ.ΑΣ. είναι από τις πιο επιτυχημένες, καθώς ανάρτησε φωτογραφία από μία Suzuki Hayabusa με το σήμα της Αστυνομίας και σάρωσε τα likes.


Η Suzuki Hayabusa της ΕΛ.ΑΣ. είναι από την πρώτη γενιά της συγκεκριμένης σειράς που κατασκεύασε η ιαπωνική εταιρεία -και κατά πολλούς η κορυφαία της- και φοράει τετρακύλινδρο κινητήρα 1.300 κ.εκ. Η ιπποδύναμή της ξεπερνά τους 170 ίππους και πρόκειται για μία από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν στους δρόμους. 

Με ταχύτητες που ξεπερνούν κατά πολύ τα 300 χλμ. την ώρα, ο αναβάτης αστυνομικός αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο για τους «κοντράκηδες» και για όσους θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την τσιμπίδα του νόμου.
iefimerida.gr