Τρόμος: Καταγγέλλουν πως ο γείτονας τους κυκλοφορεί με όπλο και απειλεί να τους σκοτώσει



Τον απόλυτο τρόμο ζει ένα ζευγάρι που μένει στη Σαλαμίνα και καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί επιθέσεις και απειλές από τον γείτονά του που κυκλοφορεί με όπλο και λέει πως θα τους σκοτώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το πρωί της Τετάρτης (3/5)ο κος Γιάννης επεσήμανε πως όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ψυχικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουμε από το σπίτι να ζούμε με το άγχος» ανέφερε ο κος Γιάννης.

Ειδικότερα, τον Αύγουστο του 2022 ο συγκεκριμένος άνδρας απείλησε τη σύζυγο του κου Γιάννη με όπλο και μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξίφη, τόξο, ακόμα και βαλλίστρα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

«Κυκλοφορεί με όπλο, έπεσε σφαίρα»
Όπως κατήγγειλε ο κος Γιάννης, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, καθώς την Κυριακή καθώς πήγαινε τον σκύλο του βόλτα είδε τον γείτονά του να μπαίνει στο σπίτι με σιδηρολοστό. Όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε στα χέρια, αλλά χτύπησε και τη σύζυγό του στο πρόσωπο με μία πέτρα.

«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα. Όταν μπήκε ο αστυνομικός μέσα, την μάζεψε, την πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και πρόκειται για 9ρι όπλο» υπογράμμισε.

Το ζευγάρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γείτονά του.

newsbeast.gr/