Γυμναστής βρέθηκε νεκρός σε χωράφι – Δίπλα του εντοπίστηκε καραμπίνα



Ο 56χρονος γυμναστής εντοπίστηκε νεκρός στη Λαμία μέσα σε χωράφι. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς του. Τι βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα στο άψυχο σώμα του…

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτική περιοχή στη Λαμία, με τον 56χρονο γυμναστή να εντοπίζεται νεκρός και δίπλα του, μια κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 56χρονος γυμναστής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πριν το απονενοημένο διάβημα φέρεται από το πρωί να είχε επικοινωνήσει με ορισμένους δικούς του ανθρώπους για να τους ενημερώσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και να τους αποχαιρετήσει.

Αναστατωμένοι εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν τις απεγνωσμένες αναζητήσεις για να προλάβουν το κακό. Δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να είχε αυτοπυροβοληθεί.

Ο αυτόχειρας εκπαιδευτικός φέρεται να άφησε και σημείωμα. Στο σημείο βρέθηκαν πληρώματα της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πλην όμως ήταν αργά. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό άνθρωπο πολύ γνωστό στη Λαμία και με την ιδιότητα του γυμναστή. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από αυτή την τραγική είδηση. Το ΑΤ Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

lamiareport.gr