Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!Για μία ακόμη φορά ξεσκεπάζεται ο ύπουλος ρόλος των ΜΚΟ ( μη κυβερνητικοί οργανισμοί») που έχουν να κάνουν με την μετανάστευση στην χώρα μας και ειδικά στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Όπως η Μυτιλήνη.

Αυτή τη φορά οι Αρχές του νησιού αποκάλυψαν συνεργασία των ΜΚΟ με διακινητές που έφερναν παράνομα αλλοδαπούς. Πώς δρούσε το κύκλωμα.

Συγκεκριμένα δύο μεγάλα κυκλώματα παράνομων διακινήσεων από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά με την εμπλοκή 37 συνολικά ατόμων κατάφερε να αποκαλύψει η ΕΛΑΣ.

Το εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους εμπλεκομένους είναι μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει πια στα χέρια του ο εισαγγελέας, μιλάμε για 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Πραγματικά τα στοιχεία που προκύπτουν είναι σοκαριστικά κι όλα αυτά την ώρα που τα μέλη αυτών των ΜΚΟ τα βλέπουμε συχνά να πραγματοποιούν πορείες και διαμαρτυρίες με τις οποίες δήθεν ενδιαφέρονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

sportime.gr