Προκήρυξη για 1.947 μόνιμες θέσεις στην Ελληνική ΑστυνομίαΟι θέσεις αφορούν την Δικαστική, την Ιατρική και την Ελληνική Αστυνομία, ενώ η προκηρύξεις αναμένονται το Σεπτέμβριο

Περίπου 2.000 μόνιμες θέσεις δρομολογούνται για την Αστυνομία, μέσω τριών προκηρύξεων όπου βρίσκονται ήδη στην φάση της επεξεργασίας και οριστικοποίησης για να μπορέσουν άμεσα να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της έκδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, πρόκειται για τη μεγάλη προκήρυξη της Δημοτικής αστυνομίας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί το Σεπτέμβριο και να αφορά κάθε πτυχίο, για την Ελληνική αστυνομία και για την Δικαστική αστυνομία.

Δημοτική Αστυνομία: Προ των πυλών 1.213 προσλήψεις με οποιοδήποτε πτυχίο. Η κατανομή των θέσεων αυτή έχει δημοσιευθεί από τον Μάρτιο σε σχετική Υπουργική Απόφαση.

Επιπλέον, η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία θα περιέχει ειδικές εξετάσεις, που περιέχουν υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Εκτός αυτού, στον διαγωνισμό θα μπορούν συμμετάσχουν απόφοιτοι όλων των κλάδων. Στην εν λόγω προκήρυξη μιλάμε για 1.213 θέσεις μόνιμες

Οι υποψήφιοι θα πρέπει: να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών, να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες.

Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία
Νέα προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στην Ελληνική αστυνομία βγαίνει με προθεσμία αιτήσεων από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 και ώρα 15:00.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα, καθορίζεται ως ακολούθως:

Ιατροί (με βαθμό Υπαστυνόμου):

Εννέα με ειδικότητα Παθολόγου

Δεκατρείς με ειδικότητα Ψυχιάτρου

Ένας με ειδικότητα Πνευμονολόγου

Ψυχολόγοι (με βαθμό Υπαστυνόμου)

Δεκατρείς με ειδικότητα Ψυχολόγου

Δικαστική αστυνομία: Πώς θα γίνουν οι 700 προσλήψεις (ΦΕΚ)
Το Σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμα και θα ιδρυθεί ουσιαστικά μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες προσλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη προκήρυξη αναμένεται να «ανοίξει» 700 θέσεις εργασίας, που θα καλυφθούν τόσο από ένστολο όσο και από πολιτικό – επιστημονικό προσωπικό.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ με όλα σας τα έγγραφα και τα στοιχεία σας είναι απαραίτητο να έχει φτιαχτεί για να κάνετε αιτήσεις σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Πηγή: difernews.gr