Ξύλο, δαγκώματα και βρισιές σε απίστευτο επεισόδιο ενδοοικογενειακής.....Μαινόμενος 55χρονος «μπούκαρε» ...Μαινόμενος 55χρονος «μπούκαρε» χτες στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Ζάκυνθο και, αφού την «έλουσε» με ύβρεις, στη συνέχεια της επιτέθηκε, τη δάγκωσε και «έσπασε στο ξύλο» και τον κουνιάδο του!

Ο άνδρας, όπως κατήγγειλαν τα αδέρφια στην Αστυνομία, δάγκωσε σαν λυσσασμένο πιτ μπουλ τη 46χρονη, αλλά και τον αδερφό της, τον οποίο μάλιστα τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα! Το αδιανόητο σκηνικό διαδραματίστηκε την Τετάρτη, λίγα λεπτά μετά τις 20:00, στην περιοχή Σαρακηνάδο Ζακύνθου.

Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, η 46χρονη βρισκόταν στο σπίτι της με τον 48χρονο αδερφό της όταν ο 55χρονος εν διαστάσει σύζυγός της εισέβαλε μέσα και άρχισε να βρίζει σκαιότατα την ίδια και τον αδερφό της «με ακατανόμαστες φράσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Όμως, δεν περιορίστηκε στις ύβρεις. Αρχικά όρμησε σαν πεινασμένο σκυλί στην εν διαστάσει σύζυγό του και, όπως αναφέρεται στην καταγραφή των γεγονότων, «της προκάλεσε σωματική βλάβη δαγκώνοντάς την στο αριστερό χέρι (μπράτσο) και στη συνέχεια στον κουνιάδο του δαγκώνοντας τον στο δεξί χέρι (μπράτσο) χτυπώντας τον με κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα και με μπουνιά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του».

Από την πλευρά του, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι εκείνοι του επιτέθηκαν, τον εξύβρισαν και τον έδειραν προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο στόμα, την κοιλιακή χώρα και το κεφάλι.

Και τα τρία άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου για παροχή πρώτων βοηθειών, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι δεν έχρηζαν νοσηλείας, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της «ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης», της «ενδοοικογενειακής απειλής» και της «εξύβρισης»

newsit.gr