Έρχονται νέες καρατομήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.Το φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας, που άφησε ανενόχλητους τους Κροάτες χούλιγκαν να διασχίσουν τη μισή Ελλάδα, να φτάσουν μαζικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δολοφονήσουν έναν νεαρό οπαδό των κιτρινόμαυρων, παραδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός έδωσε εντολή για άμεση απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης επτά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και διενέργεια ΕΔΕ.

Έρχονται νέες καρατομήσεις
Ωστόσο, και σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «ξηλωθούν» από τις θέσεις τους και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί.

Η έρευνα που έχει διαταχθεί, και με εντολή του πρωθυπουργού και με εντολή του υπουργού ΠΡοΠΟ, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών, κάτι που θα σημάνει και το τέλος της θητείας υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Το βασικό ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί από την έρευνα, είναι ο λόγος της ολιγωρίας των Αρχών ενώ όλοι γνώριζαν την επικινδυνότητα της κατάστασης.