«Σκότωσα τον αδερφό μου, θέλω να παραδοθώ» είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικούΗ τοπική κοινωνία της Γρανίτσας στην Ευρυτανία είναι «παγωμένη» μετά την αδελφοκτονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/8).

Ο δράστης πυροβόλησε τον αδερφό του εξ επαφής με καραμπίνα μέσα από το παράθυρο του σπιτιού της μητέρας τους.

Τον πυροβόλησε και του έκοψε το νήμα της ζωής. Λίγα λεπτά αργότερα ο δράστης επικοινώνησε με την Αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε τον αδερφό του και περίμενε την Αστυνομία για να παραδοθεί.

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τα δυο αδέρφια βρέθηκαν στο καφενείο της γειτονιάς, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες. Κάποια στιγμή τα δύο αδέρφια δύο έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και εκεί, για άγνωστο ακόμα λόγο, λογομάχησαν.

Τότε ήταν που ο ένας αδερφός,ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του άλλου αδερφού, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος. Όταν, τότε, εκείνος βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα όπως νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει και στο άλογο.

Πηγή: tempo24.news