Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικώνΤο αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον άνδρα στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης (1.8.2023), καθώς στον Κολωνό σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. 

Μάλιστα, ένας άνθρωπος φέρεται να έχει τραυματιστεί από τις σφαίρες, ενώ στο εν λόγω σημείο στον Κολωνό βρίσκονται δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αναφορές, το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον άνδρα στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί την κοιλιακή χώρα. 

Ο τραυματίας, σύμφωνα με αναφορές, είναι τοξικοεξαρτημένος. Φέρεται να απείλησε ή να επιτέθηκε με μαχαίρι στους εν λόγω αστυνομικούς, κι εκείνοι να τον πυροβόλησαν στην κοιλιά. 

Επί τόπου έχει μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον άνδρα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις εκεί δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ο τραυματίας είναι άτομο που φέρεται να είναι γνωστό στην κοινωνία του Κολωνού.