Ένοπλες Δυνάμεις: Οι Επιθεωρητές Στρατού θα συνεχίσουν τους ελέγχους πυρασφάλειας μετά την «αποστρατεία» ΧαρδαλιάΤη συνέχιση -από σήμερα- των διευρυμένων επιθεωρήσεων Ασφαλείας και Πυρασφαλείας σε υπηρεσίες, μονάδες και συγκροτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σκοπός είναι η βελτίωση και επαύξηση των υφιστάμενων μέτρων, όπου και εφόσον απαιτηθεί. Οι επιθεωρήσεις διενεργούνται υπό τις κατευθύνσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και σύμφωνα με τις οδηγίες και εντολές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω επιθεωρήσεις διενεργούνταν από τον ΥΦΕΘΑ, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος όμως πλέον με κάθε επισημότητα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο θα εκτελεστεί από τις Γενικές Επιθεωρήσεις των Γενικών Επιτελείων, μέσω συγκρότησης εξειδικευμένων επιτροπών κατά Κλάδο, οι οποίες θα υποβάλλουν συμπεράσματα και συγκεκριμένες προτάσεις για τον κάθε επιθεωρούμενο χώρο στο ΓΕΕΘΑ.

Επικεφαλής των ανωτέρω επί μέρους επιτροπών τίθενται οι Γενικοί Επιθεωρητές Στρατού, Ναυτικού και ΓΕΑ και τα αποτελέσματα θα υποβληθούν ιεραρχικά στο ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: iefimerida.gr