Τουρκία: Διαλύονται τα τουρκικά μαχητικά στον αέρα; – Σαπίζουν; – Δείτε τι έγινεΤουρκία: Διαλύονται τα τουρκικά μαχητικά στον… αέρα με ένα απίστευτο περιστατικό να καταγράφεται σε κάμερα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο δεξαμενή καυσίμων αποκολλήθηκε από τουρκικο F4 και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τουρκία: Διαλύονται τα τουρκικά μαχητικά στον αέρα; – Σαπίζουν; – Δείτε τι έγινε
Μάλιστα η πτώση έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Πρόκειται για δεξαμενή η οποία αποκολλήθηκε ίσως λόγω της ισχυρής βροχής και έπεσε σε πάρκινγκ στην Άγκυρα.

Τελικά τι… γίνεται με τα τουρκικά μαχητικά; Τόσο χάλια πια η κατάστασή τους μετά το εμπάργκο σε ανταλλακτικά και νέα αεροπλανα από τους Αμερικανούς;

Από την πτώση πάντως αν και καταστράφηκαν αυτοκίνητα φαίνεται πως δεν υπήρξαν θύματα και τραυματισμοί.

Λέτε να πειραματίζονται με έξτρα δεξαμενές καυσίμων οι Τούρκοι και να μην τους… βγαίνει.

Πάντως σχετική ανακοίνωση για το ατύχημα βγήκε και από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, όπου σημειώνεται πως τα αίτια της αποκόλλησης της δεξαμενής καυσίμων ερευνούνται.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ένα μέρος του μαχητικού αεροσκάφους F-4 που ανήκει στη Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας μας έπεσε σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης για άγνωστη αιτία κατά την πτήση του πάνω από την Άγκυρα. Το εν λόγω αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πλατεία Εσκισεχίρ».

Σύμφωνα με τους Τούρκους αξιωματούχους από το περιστατικό «δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί» ενώ η «λεπτομερής τεχνική έρευνα για το θέμα συνεχίζεται».


Πηγή: Geostratigika.gr