Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχαν στην κατοχή τουςΕξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμορία, τα μέλη της οποίας, κινούμενα με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν απογευματινές και βραδινές ώρες της 13-9-2023, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 37 και 42 ετών και -2- αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 25 ετών, ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όλων.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, με επιβαίνοντες τον 27χρονο και τον 42χρονο, και προέβησαν σε έλεγχο αυτών.

Κατά τον έλεγχο, εντός του οχήματος και στην κατοχή τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες διάφορων ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, η οποία επελήφθη προανακριτικά.

Από την περαιτέρω έρευνα επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη επιπλέον δύο μελών της συμμορίας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά από έρευνα, από την κατοχή τους καθώς και στην οικία του 42χρονου, την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:-17,19- γραμμ. κοκαΐνης,
-33,45- γραμμ. κάνναβης (σοκολάτα),
-162,11- γραμμ. κάνναβης,
-127,02- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
-19,42- γραμμ. ECSTASY,
-1,06- γραμμ. MDMA,
πλαστικό μπουκάλι περιέχον μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή (SHISHA),
περίστροφο,
-3- φυσίγγια,
-2- ζυγαριές ακριβείας,
τα χρηματικά ποσά των -1303- ευρώ και -346- δολλαρίων,
-5- κινητά τηλέφωνα και
διάφορες συσκευασίες περιέχουσες ουσίες άγνωστου προελεύσεως και ναρκωτικά δισκία.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση (ανάκλησης απόλυσης με όρους) με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.