Ελληνικό UAV Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάνταΑρχύτας: Έρχεται το πρώτο ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) και θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα ξέραμε έως σήμερα.

Απίστευτα γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις στο project Aρχύτας, το οποίο αναβαθμίζεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν, που αναμένεται να προηγείται σε κρίσιμες κατηγορίες του ανταγωνισμού, ακόμα και των τουρκικών drone.

Mπορεί πριν από λίγους μήνες να βλέπαμε τα τουρκικά drone να εξελίσσονται δραστικά χωρίς η Ελλάδα να έχει απάντηση, όμως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν.

Το Geostratigika είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το Aρχύτας βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων και μάλιστα αναμένεται σύντομα η πρώτη παράδοση του νέου UAV (στο πρώτο εξάμηνο του 2024).

Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα
Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές σε όλους τους τομείς, ενώ σε σύντομο χρονκό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις που ήδη πραγματοποιούνται.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα UAV 100% ελληνικό, το οποίο θα έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ οι δυνατότητές του θα είναι μοναδικές για την κατηγορία του.

«Ακόμα και για τον ανταγωνισμό της γειτονιάς μας οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αν και για την ώρα καλό είναι να μην αναφέρουμε κάτι επιπλέον», υπογράμμισε πηγή με γνώση του κρίσιμου project.

Απόλυτα θετικές λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις για το Αρχύτας, το οποίο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.