Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσωΒayraktar: Τρέχουν φαίνεται να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι καθιώς κάνουν συνέχεια δοκιμές, τις οποίες μάλιστα ανακοινώνει ο ίδιος ο Σετσουκ Μπαϊρακτάρ ώστε να δείξει πως δεν είναι πίσω.

Το έχουμε ξαναγράψει πως σε λίγους μήνες ότι ξέραμε για τα ελληνικά drone θα αλλάξει, με την δοκισμαστική πτήση του Αρχύτας, καθώς το Geostratigika είναι σε θέση να γνωρίζει πως έχει προγραμματιστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2024 η παράδοση του πρώτου UAV.

Θα πρόκειται για ένα UAV το οποίο θα έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ οι δυνατότητές του θα είναι μοναδικές για την κατηγορία του.

Βayraktar: Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσω

«Ακόμα και για τον ανταγωνισμό της γειτονιάς μας οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αν και για την ώρα καλό είναι να μην αναφέρουμε κάτι επιπλέον», υπογράμμισε πηγή με γνώση του κρίσιμου project.

Οι Τούρκοι τρέχουν να… προλάβουν να εμφανίσουν την βελτιωμένη έκδοση των Bayraktar ώστε να μη… μείνουν πίσω.

Ήδη πάντως τα πρώτα αρνητικά σχόλια για τα Bayraktar από επίσημα χείλη στην Ουκρανία κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τους Τούρκους να προσπαθούν να αποδείξουν πως έρχεται νέο βελτιωμένο τουρκικό Bayraktar.


ΠΗΓΗ