Από Κρήτη οι ΗΠΑ σημαδεύουν την Ταρτούς-Μ.Ανατολή-Σενάριο δημιουργίας Κουρδικού κράτους με την υποστήριξη της αμερικανικής αρμάδαςΡώσος ειδικός αποκάλυψε περί Αγελών γαλλικών βρετανικών και αμερικανικών πυρηνοκίνητων υποβρυχίων μεταξύ Καρπάθου-Κρήτης-Κύπρου και ανοικτά του Ισραήλ-Η σύναξη αυτής τεράστιας ναυτικής δυνάμεως μεταξύ Κρήτης και Κύπρου δεν καίει τζάμπα τόσα καύσιμα κάθε μέρα και έχει φανερή και κρυφή αποστολή αυτό είναι σίγουρο

Καμπάνες σαν αυτές του ΙΝ. του Αγίου Βασιλείου στην Μόσχα χτυπά στον Πούτιν ο Ρώσος ειδικός Σεργκέι Ιστσένκο, για την για την πενιχρή ρωσική ναυτική παρουσία, τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στην Μαύρη Θάλασσα

Ανησυχία και επαγρύπνηση επικρατεί στην ρωσική πλευρά από την παρουσία του χιλιάρμενου της δύσης, το οποίο συγκεντρώθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο, συγκεντρώνοντας μια πρωτόγνωρη ναυτική δύναμη, από 4 αεροπλανοφόρα/ελικοπτεροφόρα, 120 πολεμικά πλοία και...δεκάδες πάνοπλα πυρηνοκίνητα υποβρύχια. 

Ρώσος ειδικός αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Την 1η Νοεμβρίου, το αμερικανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο SSGN USS Florida εμφανίστηκε στον Τύπο.
Το υποβρύχιο αυτό διαθέτει ένα τεράστιο οπλοστάσιο πυραύλων Κρουζ μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ακρίβειας BGM-109 Tomahawks με απόθεμα 154 πυραύλους.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα «Bulletin of the Submarine Fleet», το αμερικανικό υποβρύχιο μόλις βγήκε στην επιφάνεια και εισήλθε στην «ελληνοΝΑΤΟική βάση» της Σούδας στο νησί της Κρήτης, έχει σαφώς επιδεικτικούς και απειλητικούς σκοπούς.

Αλλά ακόμα και από εκεί, οι πύραυλοι Tomahawks που διαθλετει είναι σε θέση να κτυπήσουν στόχους  σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι ο δυτικός τύπος δεν έχει δημοσιεύσει ούτε λέξη για την παρουσία αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών πυρηνοκίνητων υποβρυχίων κοντά στις ακτές της Μέσης Ανατολής;

Κανείς όμως δεν αμφιβάλλει ότι είναι εκεί! Κρυφά και σε μεγάλους αριθμούς μάλιστα.

Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας, όπως λένε, είναι «δεμένος στη μάχη» με την Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ο Βόσπορος και τα Δαρδανέλια, έχουν αποκλειστεί από τους Τούρκους εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, και τι κάνουμε εμείς για αυτό;”

Η Κρήτη έχει ήδη γίνει εδώ και καιρό η κύρια βάση των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε σενάριο κατά της Χεζμπολάχ και του Ιράν, ενώ οι Τούρκοι τρώγονται με τα ρούχα τους για να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε “ειρηνευτική επιχείρηση” στην Γάζα, αλλά θα μείνουν σαφώς με την όρεξη.  

Η Ρωσία έχει ήδη στοχοποιήσει την Κρήτη, και αν θελήσει να κλιμακώσει, κάτι που δεν φαίνεται προς το παρόν, τότε θα έστελνε στρατηγικά αεροσκάφη με πυραύλους Kinzal και άλλους  στην βάση Χμειμίμ στην Συρία.  

Δύο ομάδες κρούσεις αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ σημαδεύουν το Ιράν και Τουρκία

Οι δύο ομάδες κρούσης των αερομεταφορέων επιχειρούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έχουν αποστολή επίσημα να ενισχύσουν την αποτροπή στην περιοχή, αλλά ανεπίσημα έχουν ρόλο εδραίωσης της ασφάλειας και την επίδειξη δύναμης σε Τουρκία, Ιράν και Ρωσία.

Οι δύο ομάδες μάχης περιλαμβάνουν το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford Carrier πρώτης κατηγορίας (CVN 78), το καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων κλάσης Ticonderoga USS Normandy (CG 60), τα κλάσης Arleigh Burke αντιτορπιλικά κατευθυνόμενων πυραύλων κατηγορίας USS Ramage (DDG 61) και USS Paul Ignatius (DDG 117).

Η δεύτερη ομάδα μάχης περιλαμβάνειτο αεροπλανοφόρον Dwight D. Eisenhower Carrier μαζι με το καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων κλάσης Ticonderoga USS Philippine Sea (CG 58) και τα κλάσης Arlsseigh αντιτορπιλικά κατευθυνόμενων πυραύλων USS Gravely (DDG 107) και USS Mason (DDG 87).

Μαζί με τα τα γαλλικά και σε λίγο βρετανικά, ελληνικά και άλλα πολεμικά πλοία και υποβρύχια, αποτελούν μια τρομερή δύναμη κρούσης κατά παντός εχθρού και αυτό το εννοούμε.

Υπάρχουν σενάρια για σχέδια ΗΠΑ-Ισραήλ, που αφορούν την δημιουργία Κουρδικού κράτους από την Συρία, με την υποστήριξη της αμερικανικής αρμάδας. Όντως θα ήταν λογικό να δούμε κάτι τέτοιο, ειδικά με την σύναξη αυτής τεράστιας ναυτικής δυνάμεως που δεν καίει τζάμπα τόσα καύσιμα κάθε μέρα.